Betong

Celsicom Byggfukt TH601A TH601B
Våre kompakte, robuste Celsicom-målebokser gir deg full kontroll på fuktigheten på byggeplassen eller etter en vannskade i en eiendom. Du har til enhver tid tilgang til oppdaterte måledata direkte på din mobiltelefon.

Fjernovervåking av byggfukt
Måleboksene Celsicom TH601A og TH601B gir deg enkel og pålitelig overvåking av gjenværende fuktighet i treverk og betongplater på byggeplasser. Ved å logge inn på skytjenesten Celsiview på din mobiltelefon, nettbrett eller datamaskin, får du rask tilgang til aktuelle måleverdier.

TH601A er utstyrt med en ekstern kabelsensor på 0,4 meter, mens TH601B har en ekstern kabelsensor som er 2,0 meter lang. Begge er robuste målebokser som tåler å måle fuktighet i krevende miljøer, for eksempel betongplater ved hjelp av RF-metoden. Det er også mulig å kjøpe en spesialjustert sensor for området 75–95 %RH for å oppnå maksimal nøyaktighet.

Fjernovervåking av avfuktning
Måleboksene er også perfekte for å nøyaktig overvåke fuktsituasjonen etter vannskader i ulike typer eiendommer. Avhengig av omfanget av vannskaden, installeres måleboksene for fuktovervåking i betongkonstruksjoner. Deretter kan du enkelt følge avfuktningsprosessen på avstand via din mobiltelefon, nettbrett eller datamaskin.

Ved å sette opp alarmgrenser, vil du automatisk motta en SMS eller e-post når avfuktingen er fullført. Du kan også se på avfuktningskurven for å estimere når fuktighetsverdiene forventes å nå ønsket nivå, og dermed planlegge videre gjenopprettingsarbeid. Alt dette bidrar til å unngå unødvendige reiser for å manuelt måle og dokumentere utviklingen på stedet, noe som sparer både tid og penger.

Dette trenger du for å begynne å måle byggfukt:

Ola Nordmann
Customer Support

Lorem ipsum..